Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 

Coachsessies

3 maanden geleden

Een coachtraject bij mij is bij voorkeur kort maar krachtig. Dit kan betekenen dat je binnen 5 sessies de belangrijkste emotionele en praktische knopen in je werk en leven hebt kunnen ontwarren en de energie en inspiratie weer begint te stromen.

Lees verder

Workshop Het Oordeel Vrije Veld

3 maanden geleden

'Out beyond ideas of wrongdoing and right doing, there is a field. I'll meet you there.'- Rumi

Lees verder

Opstelling in de natuur

3 maanden geleden

Met een opstelling in de natuur maken we een afspraak aan zee of in een natuurgebied waar we inzoomen op een hardnekkig thema dat je belemmert om een vervolgstap te maken

Lees verder

Gratis E-book

Gratis exemplaar van E-book: Zeggingskracht!
Over de verbindende kracht van communicatie.


Een boek vol inspiratie en praktische handvatten om te werken aan verbinding en positieve communicatie. Daarmee kan ieder, op een eigen manier, bijdragen aan een beter evenwicht in de samenleving.

Bestelformulier

 

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren