Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 

Coachsessies

1 maand geleden

Coachsessies zijn bij voorkeur kort maar krachtig. Dit past bij de Oplossingsgerichte coach methode die uitgaat van de Veerkracht, de Kwaliteiten en Hulpbronnen van de cliënt.

Lees verder

Workshop De Taal van Vertrouwen

1 maand geleden

Deze workshops wordt op verzoek (Centrum Jeugd en Gezin, bassisscholen, middelbare scholen, bedrijven en instellingen) georganiseerd en is bedoeld je bewust te maken van het effect van de juiste woorden op een gezond zelfvertrouwen van kinderen en jongeren.

Lees verder

Workshop Zelfcompassie

1 maand geleden

Christina organiseert ook deze workshop op verzoek van scholen, instellingen en organisaties. Je leert hoe zelfcompassie de basis vormt van een goede balans voor jezelf maar ook voor een betere relatie met je omgeving. Zelfcompassie leert je vriendelijker, zorgzamer en met een minder perfectionistische blik naar jezelf te kijken.

Lees verder

Gratis E-book

Gratis exemplaar van E-book: Zeggingskracht!
Over de verbindende kracht van communicatie.


Een boek vol inspiratie en praktische handvatten om te werken aan verbinding en positieve communicatie. Daarmee kan ieder, op een eigen manier, bijdragen aan een beter evenwicht in de samenleving.

Bestelformulier

 

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren