Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Coachsessies

Een coachtraject bij mij is bij voorkeur kort maar krachtig. Dit kan betekenen dat je binnen 5 sessies de belangrijkste emotionele en praktische knopen in je werk en leven hebt kunnen ontwarren en de energie en inspiratie weer begint te stromen. 

Soms is één (opfris)sessie genoeg om weer gemotiveerd en met heldere focus verder te gaan. Vaak komen klanten bij mij terug voor een Opfrissessie in de natuur (Meijendel of aan Zee). Hier maken we gebruik van wat de natuur biedt: zon, wind, bomen, takken, zand of de zee. 

Buiten kan ik mijn holistische blik, inzicht in organisatie- en familiesystemen en super sensitieve geest optimaal inzetten om je voorbij je blokkade te brengen. Klanten waarderen het korte procesverslag dat ik op aanvraag schrijf van een sessie om de essentie vast te kunnen houden of er op een later moment nog eens op terug te komen.

Tarief Buitensessie van 1,5 uur (inclusief reiskosten en kort verslag): € 135,- incl BTW

Tarief Losse sessie Binnen van 1,5 uur (inclusief kort verslag): € 120,- incl BTW

Tarief Coachtraject van 5 sessies van 1 uur: € 375,- incl BTW

Door de 5 sessies voel ik me weer volledig in balans. Ik heb echt het gevoel dat ik de juiste stappen heb gezet in het verwerken van mijn verlieservaringen. Ik heb sinds onze laatste sessie al 5 à 6 keer meegemaakt dat ik rustig bleef in een situatie waar ik eerder veel emotioneler zou hebben gereageerd. En dat is precies waar ik naar op zoek was.'- Alex

Coachsessies

1 maand geleden

Ik coach ouders, jongeren en kinderen. De centrale thema's waar ik mee werk zijn: omgaan met heftige emoties (waaronder 'Tantrums' bij jonge kinderen) en het ontwikkelen van meer zelfvertrouwen bij ouders en kind(eren). Compassie en erkenning voor jouw rol als ouder, en voor jouw ervaringen en wie jij bent als jongere of kind, vormen de basis van onze gesprekken. Ik help je de kracht achter jouw emoties te benutten en ga met je op zoek naar wat wel of beter werkt in jullie situatie.

Lees verder

Workshop De Taal van Vertrouwen

1 maand geleden

Deze Workshop is een kennismaking met de 3 daagse Training De Taal van Vertrouwen - Leer Bewust Communiceren met Kinderen. Je maakt kennis met de basisprincipes van bewustzijnsontwikkeling (Zelfreflectie, Zelfzorg, Mindfulness) en leert over de effecten van communiceren met aandacht, wezenlijke betrokkenheid en begrip van wat jouw kind in specifieke situaties echt nodig heeft. Met deze Taal van Vertrouwen ontwikkel je de veerkracht, sociale vaardigheden en het empathisch vermogen van jouw kind(eren). Let op: dit zijn vaardigheden die een belangrijke plek hebben in het curriculum van de 21e eeuw. Elk kind verdient een bewuste begeleider!

Lees verder

Bouwen aan Veerkracht

1 maand geleden

Door kinderen bewust te maken van de werking van emoties en het nut ervan, draag je als ouder, leerkracht of school bij aan het versterken van hun emotionele veerkracht.

Lees verder

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren