Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Coachsessies

Een coachtraject is bij voorkeur kort maar krachtig. Christina is opgeleid in de Oplossingsgerichte methode (BGL Coachopleiding).  Deze benadering is gebaseerd op de Positieve Psychologie, Mindfulness en Acceptance & Commitment Therapy (ACT) en gaat uit van de veerkracht, talenten en kwaliteiten van mensen. Er wordt minder lang stilgestaan bij  probleemanalyse en meer werk gemaakt van het inzetten van helpende en helende krachten en kwaliteiten bij de cliënt en in de omgeving van de cliënt.

Van je talenten en kwaliteiten moet je het hebben in je leven; dat geldt ook voor je vermogen om zelf met lastige emoties te leren omgaan. Hoe eerder je dit leert, hoe veerkrachtiger je in de toekomst met hobbels en tegenslagen je zult omgaan op je levenspad.

Verder ben ik Mindfulness trainer, Familieopsteller en heb ik de training Emotionele Intelligentie van Daniel Goleman gedaan. Methodes waar ik veel mee werk zijn: Systemisch Coachen, Voice Dialogue, Dramadriehoek, Zelfcompassie en Mindfulness aandacht geven aan Emoties.

Tarieven particulier en zakelijk:

€ 80,- per uur (Jongeren)

€ 90,- per uur (Volwassenen)

€ 65,- per uur (Studententarief MBO-HBO-WO)

€ 100,- per uur excl BTW: zakelijke trajecten

Het tarief kan in goed overleg aangepast worden aan het budget van de coachee.

N.B: Coachtrajecten bij stress, verlies of tegenslag op werk worden veelal vergoed door de werkgever. 

Klantervaring:

'Door de 5 sessies voel ik me weer volledig in balans. Ik heb echt het gevoel dat ik de juiste stappen heb gezet in het verwerken van mijn verlieservaringen. Ik heb sinds onze laatste sessie al 5 à 6 keer meegemaakt dat ik rustig bleef in een situatie waar ik eerder veel emotioneler zou hebben gereageerd. En dat is precies waar ik naar op zoek was.'- Alex

Coachsessies

2 weken geleden

Coachtrajecten zijn bij voorkeur kort èn krachtig. Dit past bij de Oplossingsgerichte coach methode die uitgaat van de Veerkracht, de Kwaliteiten en Hulpbronnen van de cliënt.

Lees verder

Tover Taal - Taal van Compassie

2 weken geleden

Woorden kunnen maken en breken. In deze on line training leer je de aantrekkingskracht van taal kennen en benutten.

Lees verder

Begeleiding bij Zelfcompassie

3 weken geleden | Update: 2 weken geleden

In tijden van tegenslag, verlies of vast zitten kun je wel wat compassie gebruiken. In on line coachsessies bied ik je deze compassie en toon je de weg naar het beoefenen van Zelfcompassie, zodat je ook zelf kunt bouwen aan veerkracht en nieuwe energie.

Lees verder

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren