Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Workshop Bouwen aan Veerkracht

Veerkracht vereist het benutten van je Emotionele Intelligentie. Iedereen beschikt over deze intelligentie maar velen van ons hebben het niet optimaal weten te ontwikkelen. De nadruk op school ligt immers vooral bij onze cognitieve en creatieve ontwikkeling. Een goede emotionele ontwikkeling is voor kinderen echter minstens zo belangrijk voor een gelukkig leven: het zorgt voor meer zelfkennis, inlevingsvermogen, betere vriendschappen en bovenal meer veerkracht bij tegenslagen.

Tijdens de workshop leren kinderen (en hun begeleiders):

  • over het verschil tussen gevoelens en emoties;
  • waarom emoties zo belangrijk en nuttig kunnen zijn;
  • welke emoties er zoal zijn en wat ze kunnen betekenen;
  • wat jij (en jouw ouders/ begeleiders) het beste kunt doen als je je bijvoorbeeld heel boos, verdrietig, bang, blij of alleen voelt of je schaamt.
  • waaraan je kunt merken of je een gevoel diep hebt weggestopt of juist (een beetje) verwerkt hebt en je veerkrachtiger voelt.

Bel of mail: voor meer informatie. Workshops worden bij minimaal 8 deelnemers georganiseerd, en kunnen ook op verzoek op school of andere locatie georganiseerd worden.

tel: 06-26072534 / c.h.bunk@ziggo.nl

Coachsessies

1 maand geleden

Ik coach ouders, jongeren en kinderen. De centrale thema's waar ik mee werk zijn: omgaan met heftige emoties (waaronder 'Tantrums' bij jonge kinderen) en het ontwikkelen van meer zelfvertrouwen bij ouders en kind(eren). Compassie en erkenning voor jouw rol als ouder, en voor jouw ervaringen en wie jij bent als jongere of kind, vormen de basis van onze gesprekken. Ik help je de kracht achter jouw emoties te benutten en ga met je op zoek naar wat wel of beter werkt in jullie situatie.

Lees verder

Workshop De Taal van Vertrouwen

1 maand geleden

Deze Workshop is een kennismaking met de 3 daagse Training De Taal van Vertrouwen - Leer Bewust Communiceren met Kinderen. Je maakt kennis met de basisprincipes van bewustzijnsontwikkeling (Zelfreflectie, Zelfzorg, Mindfulness) en leert over de effecten van communiceren met aandacht, wezenlijke betrokkenheid en begrip van wat jouw kind in specifieke situaties echt nodig heeft. Met deze Taal van Vertrouwen ontwikkel je de veerkracht, sociale vaardigheden en het empathisch vermogen van jouw kind(eren). Let op: dit zijn vaardigheden die een belangrijke plek hebben in het curriculum van de 21e eeuw. Elk kind verdient een bewuste begeleider!

Lees verder

Bouwen aan Veerkracht

1 maand geleden

Door kinderen bewust te maken van de werking van emoties en het nut ervan, draag je als ouder, leerkracht of school bij aan het versterken van hun emotionele veerkracht.

Lees verder

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren