Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Opstelling in de natuur

Met een opstelling in de natuur maken we een afspraak aan zee of in een natuurgebied waar we inzoomen op een hardnekkig thema dat je belemmert een vervolgstap te maken. Aan de hand van een opstelling gaan we op zoek naar meer informatie over dit thema vanuit je familie-systeem. Eén enkele sessie kan je net dat inzicht en bewustzijn opleveren waarmee je die vervolgstap alsnog kunt maken.

'De laatste sessie was weer erg bijzonder. Wat ik voelde gebeuren heeft me weer een stap verder gebracht en nieuwe inzichten gegeven. Het loopt nu eigenlijk vanzelf.' - Toon

Een opstelling in de natuur neemt zo'n 1,5 à 2 uur in beslag en kost 135 euro (incl BTW).

Coachsessies

3 maanden geleden

Een coachtraject bij mij is bij voorkeur kort maar krachtig. Dit kan betekenen dat je binnen 5 sessies de belangrijkste emotionele en praktische knopen in je werk en leven hebt kunnen ontwarren en de energie en inspiratie weer begint te stromen.

Lees verder

Workshop Het Oordeel Vrije Veld

3 maanden geleden

'Out beyond ideas of wrongdoing and right doing, there is a field. I'll meet you there.'- Rumi

Lees verder

Opstelling in de natuur

3 maanden geleden

Met een opstelling in de natuur maken we een afspraak aan zee of in een natuurgebied waar we inzoomen op een hardnekkig thema dat je belemmert om een vervolgstap te maken

Lees verder

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren