Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Workshop Zelfcompassie

Tijdens deze workshop leer je met meer mildheid naar jezelf, je gedrag, je situatie, je prestaties en je tegenslagen kijken en jezelf minder met anderen te vergelijken. Zo leer je werken aan een Gezondere Eigenwaarde: een die is gebaseerd op jouw Menselijkheid in plaats van op een soort 'Perfecte Versie Van Jezelf'. Een mens die het sowieso waard is om van te houden, je best voor te doen, plezier mee te beleven en grappen mee te maken. Je komt erachter dat dit niet afhangt van: hoge cijfers, topprestaties, perfecte figuren of dure spullen of merkkleding. Sterker nog, het is andersom: een gezonde eigenwaarde is juist nodig om echt betekenisvolle prestaties neer te kunnen zetten.

Bel of mail: voor meer informatie. Workshops worden bij minimaal 8 deelnemers georganiseerd, en kunnen ook op verzoek op school of andere locatie georganiseerd worden.

tel: 06-26072534 / c.h.bunk@ziggo.nl

Coachsessies

2 weken geleden

Coachtrajecten zijn bij voorkeur kort èn krachtig. Dit past bij de Oplossingsgerichte coach methode die uitgaat van de Veerkracht, de Kwaliteiten en Hulpbronnen van de cliënt.

Lees verder

Tover Taal - Taal van Compassie

2 weken geleden

Woorden kunnen maken en breken. In deze on line training leer je de aantrekkingskracht van taal kennen en benutten.

Lees verder

Begeleiding bij Zelfcompassie

3 weken geleden | Update: 2 weken geleden

In tijden van tegenslag, verlies of vast zitten kun je wel wat compassie gebruiken. In on line coachsessies bied ik je deze compassie en toon je de weg naar het beoefenen van Zelfcompassie, zodat je ook zelf kunt bouwen aan veerkracht en nieuwe energie.

Lees verder

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren