Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Workshop De Taal van Vertrouwen

De Taal van Vertrouwen is een andere taal dan de taal die veroordeelt, beschuldigt, aanvalt of verwijt. In plaats daarvan gebruik je woorden en lichaamstaal die jouw kind(eren) ruimte laat, inspireert, motiveert en bovenal vertrouwen geeft, en evengoed begrenst, bijstuurt en terugfluit. Gek genoeg hebben velen van ons de verkeerde taal aangeleerd. Zeker wanneer emoties hoog oplopen, wanneer we moe zijn of te veel aan ons hoofd hebben, zijn we geneigd de taal te gebruiken die het kind niet echt verder helpt. 

In deze workshop leer je:

  • bewuster worden van de effecten van taal (non verbaal en verbaal) op het zelfvertrouwen van kinderen;
  • bewuster worden van je eigen reactiepatronen;
  • bewuster worden van mogelijke motieven achter 'lastig' gedrag van kinderen;
  • woorden en zinnen van Vertrouwen te gebruiken in uitdagende situaties.

.Voor meer informatie kun je contact opnemen via: info@christinabunk.nl; 06-26072534

Coachsessies

1 maand geleden

Ik coach ouders, jongeren en kinderen. De centrale thema's waar ik mee werk zijn: omgaan met heftige emoties (waaronder 'Tantrums' bij jonge kinderen) en het ontwikkelen van meer zelfvertrouwen bij ouders en kind(eren). Compassie en erkenning voor jouw rol als ouder, en voor jouw ervaringen en wie jij bent als jongere of kind, vormen de basis van onze gesprekken. Ik help je de kracht achter jouw emoties te benutten en ga met je op zoek naar wat wel of beter werkt in jullie situatie.

Lees verder

Workshop De Taal van Vertrouwen

1 maand geleden

Deze Workshop is een kennismaking met de 3 daagse Training De Taal van Vertrouwen - Leer Bewust Communiceren met Kinderen. Je maakt kennis met de basisprincipes van bewustzijnsontwikkeling (Zelfreflectie, Zelfzorg, Mindfulness) en leert over de effecten van communiceren met aandacht, wezenlijke betrokkenheid en begrip van wat jouw kind in specifieke situaties echt nodig heeft. Met deze Taal van Vertrouwen ontwikkel je de veerkracht, sociale vaardigheden en het empathisch vermogen van jouw kind(eren). Let op: dit zijn vaardigheden die een belangrijke plek hebben in het curriculum van de 21e eeuw. Elk kind verdient een bewuste begeleider!

Lees verder

Bouwen aan Veerkracht

1 maand geleden

Door kinderen bewust te maken van de werking van emoties en het nut ervan, draag je als ouder, leerkracht of school bij aan het versterken van hun emotionele veerkracht.

Lees verder

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren