Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

ToverTaal - Taal van CompassieLuisteren met Liefde en Spreken met Compassie

Woorden hebben de kracht om te maken en te breken. In deze On Line training leer je de sturende kracht van Taal kennen en zelf toepassen.

Tijdens de training word je je bewust van de oordelen, aannames, verwachtingen, eisen en interpretaties die in jouw woorden kunnen doorklinken en het effect hiervan op de ander. Met oefeningen keren we regelmatig terug naar het Oordeelvrije Veld van waaruit je je woorden bewuster en liefdevoller kunt kiezen. Ook leer je op een andere manier te spreken en te luisteren: vanuit stilte, met compassie, aandacht, openheid en aanwezigheid. De taal die dan ontstaat ontdooit, verbindt, smeedt banden en creëert nieuwe kansen, mogelijkheden en realiteiten.

De training bestaat uit 6 bijeenkomsten van elk 2 uur. Maximale groepsgrootte: 8 personen.

Kosten: € 245,- per persoon.

Locatie: Leiden of Oegstgeest.

Voor meer informatie of belangstelling voor het inzetten van deze training kun je contact opnemen via: info@christinabunk.nl; 06-26072534

Coachsessies

2 weken geleden

Coachtrajecten zijn bij voorkeur kort èn krachtig. Dit past bij de Oplossingsgerichte coach methode die uitgaat van de Veerkracht, de Kwaliteiten en Hulpbronnen van de cliënt.

Lees verder

Tover Taal - Taal van Compassie

2 weken geleden

Woorden kunnen maken en breken. In deze on line training leer je de aantrekkingskracht van taal kennen en benutten.

Lees verder

Begeleiding bij Zelfcompassie

3 weken geleden | Update: 2 weken geleden

In tijden van tegenslag, verlies of vast zitten kun je wel wat compassie gebruiken. In on line coachsessies bied ik je deze compassie en toon je de weg naar het beoefenen van Zelfcompassie, zodat je ook zelf kunt bouwen aan veerkracht en nieuwe energie.

Lees verder

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren