Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Workshop Het Oordeel Vrije Veld

Een paar keer per jaar organiseer ik bij het ochtendgloren de workshop 'Het OordeelVrije Veld' op een prachtige locatie in Nederland. De workshop start 0m 7:00 uur in de ochtend en duurt tot 10:00 uur waarna je een heerlijk ontbijt met koffie en thee midden in de natuur geserveerd krijgt. Samen en alleen doe je meditatieve oefeningen buiten in de natuur die je helpen uit je vaste patroon van oordelen te stappen en voor even OordeelVrij te zijn. Je begint de dag met een vraag. Aan het eind van de dag ontdek je dat het OordeelVrije Veld je veel dichter bij het antwoord heeft gebracht.

De dichter Rumi was al bekend met de magie van dit OordeelVrije Veld:

'Out beyond ideas of wrong doing and right doing 

there is a field. I'll meet you there.

When the soul lies down in that grass,

the world is too full to talk about.

Ideas, language, even the phrase 'each other'

doesn't make any sense.

Rumi

‘Deze workshop is goed en van noodzaak’ (Rein, succesvol en duurzaam ondernemer).

Kosten (incl ontbijt, koffie en thee): € 75,-

De eerstvolgende workshop staat gepland op donderdag 23 september 2021, van 7:00 tot 10:30 uur. Maximaal 10 deelnemers. Geef je op tijd op: info@christinabunk.nl; 06-26072534

Coachsessies

3 maanden geleden

Een coachtraject bij mij is bij voorkeur kort maar krachtig. Dit kan betekenen dat je binnen 5 sessies de belangrijkste emotionele en praktische knopen in je werk en leven hebt kunnen ontwarren en de energie en inspiratie weer begint te stromen.

Lees verder

Workshop Het Oordeel Vrije Veld

3 maanden geleden

'Out beyond ideas of wrongdoing and right doing, there is a field. I'll meet you there.'- Rumi

Lees verder

Opstelling in de natuur

3 maanden geleden

Met een opstelling in de natuur maken we een afspraak aan zee of in een natuurgebied waar we inzoomen op een hardnekkig thema dat je belemmert om een vervolgstap te maken

Lees verder

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren